SILICON SPONGE ? SILICON SPONGE 

PRICE – RM15 ( NOT INCULD POSTAGE )

1. DIPERBUAT DARIPADA SILICON 

Tak menyerap foundation seperti sponge or beautyblender .so korang dah jimat foundation kat situ. Tak elok membazir ?

2. SANGAT BERSIH 

Lepas pakai boleh terus cuci. Sangat mudah plus cepat kering. Bayangkan 1 MUA makeup 7 pengantin sehari. So?  Kalau pakai span or beautyblender nak kena tukar tukar lagi,  nak kena keringkan lagi. Leceh.  So this is correct way. ? kerja akan jadi cepat dan lebih efisien. ?

3. TAHAN LAMA 

for sure silicon ni tak mudah koyak macam sponge atau beautyblender yang ada kat pasaran luat tu. Sangat praktikal and senang simpan✌

4. INFORMASI PENTING  

Silisponge ni sangat mudah digunakan. Sapuan jugak akan jadi kemas dan licin.

berminat pm@wassap sy 0146778609

Phone Number
036511049186451173477787780568341003918

Address
KG TAMPASAK PENAMPANG 89507 SABAH

0 Comment on this Product