[WANGIAN ANTARABANGSA DENGAN HARGA LOKAL]

✔”Banyak kali dah beli perfume inspired lain, ada yang mahal ada yang murah. Sama je takde beza. Tapi De’ Pocket ni lain. Kecil tapi power!”

✔”2 hari sembur kat baju bila basuh masih ada lagi. Habis merebak wangian kat semua baju2 dalam mesin basuh. Jemur baju pun tak hapak walaupun sekarang musim hujan. Best betul!”

✔”Kecik comel. Masuk dalam poket seluar, poket baju kemeja pun boleh. Kawan2 semua pelik tengok sebab tak sangka ianya perfume! Hari tu wife pergi dinner, dia bawa letak dlm beg clutch. Sempoi laa..”

✔”Anak ada 5orang. Haha semua kecik2. Botol perfume atas almari mekap semua terkubur bila jatuh n pecah. De’ Pocket ni tahan lasak sungguh. Baling dari tgkat 8 pun rasanya gerenti takde effect. Best packaging!”

✔”Murah! Sangat murah. RM 30 untuk 20 ml. Berbanding harga kat luar. Biasanya 35ml je dah harga RM 65! Kalau nak banding- 1 perfume kat luar bleh dapat 2 De’Pocket!!!

================

Ini testimoni live! Baru sebulan kami memasarkan De’ Pocket kepada rakan2 sekeliling dan ejen2. Hasilnya, sangat positif dan kami yakin dengan kehebatan De’ Pocket ini. 

Kami nak share berita baik ini dengan anda semua. Takkan benda baik nak sorok2 kan? Huhu

Terdapat 20 wangian untuk lelaki dan wanita yang mampu mempersonakan hari2 anda.

================

[AMARAN KERAS]

================

?Produk ini berbeza. Bukan biasa!

Ianya mengandungi resipi rahsia selain wangian sebagai kelebihan kepada pemilik!

✔ Fragrance Booster di gunakan bagi mengekalkan wangian tanpa bertukar menjadi bauan lain walaupun seharian memakainya dalam apa jua keadaan!

✔ Resipi Aura di titiskan bagi menambah keyakinan dan aura positif si pemakai. Orang tengok jadi suka, senang di dampingi, selesa dan tinggi level confident nya!

Anda cuba. Baru tahu. Rahsia ini kami share hanya untuk pemilik De’Pocket  ?

============

HARGA JUALAN 

============

? Serendah RM 30 sahaja sebotol!

Berminat?? WHATSAPP SAYA DI NOMBOR 0198256987 FELISCIA.

Phone Number
0100164369986372196596201699282792759296

Address
Kuching/Serian

0 Comment on this Product